Pakistan'ın en modern cerrahi ürün ihracatçıları Expomed Avrasya'ya katılıyor

İSTANBUL, 28 Mart 2019: Pakistan'dan altı önde gelen cerrahi alet imalatçısı ve ihracatçısı İstanbul'da 28-30 Mart 2019'da İstanbul'da düzenlenen bölgenin ünlü sağlık bakımı sektörü fuarı "Expomed Eurasia" fuarına katılıyor.  

Türkiye Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Emine ALP Meşe önde gelen endüstri profesyonelleri ve sağlık bakımı sektörü dernekleriyle beraber fuarın açılışını yaptı. 

Pakistan Ticareti Geliştirme Makamı (TDAP) ve İstanbul'daki Pakistan Başkonsolosluğu Gelişen Pakistan teması altında Pakistan ürünlerinin sergilendiği yerel olarak düzenlenmiş bir Pakistan Stantı kurdular. Pakistan ABD'nin, AB'nin ve diğer birçok ülkenin yüksek gelirli pazarlarına ihraç edilen cerrahi ürünler için özel becerilere ve örnek bir geçmişe sahip olmanın keyfini çıkarıyor ve 2018'de 325 milyon Dolardan fazla gelir elde etmiştir.  Pakistan'ın Türkiye'ye cerrahi alet ihracatı son üç yıl için 6 milyon dolar civarındadır ama Türkiye'de artan talep göz önüne alındığında çok büyük bir potansiyel mevcuttur.  

Pakistan şirketleri tarafından fuarda gösterilen en uygun fiyatlardaki belirgin ürün dizisinden dolayı, daha fazla müstakbel müşterinin Pakistan'ın en modern cerrahi aletler pazarından faydalanma şansı elde etmesi beklenmektedir. 

Expomed Eurasia bu üç günlük olaya 35.000'den fazla yerel ve yabancı profesyonelin/ticari ziyaretçinin katılmasını beklemektedir. 45 ülkeden 1,100'ün üzerinde şirket/marka bu yıl fuara katılmaktadır.  Expomed Eurasia sağlık bakımı sektöründeki en son teknolojiler, Ar-Ge ve son model yenilikler için birincil platformdur.

No comments:

Post a Comment