Pakistan Istanbul’da meydana gelen terör saldırısını şiddetle kınıyor

Islamabad, 7 Haziran 2016: İstanbul Beyazıt’da bugün meydana gelen terör saldırısını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyor  ve bu elim olaydan büyük üzüntü duyuyoruz. Alınan bilgilere göre 7 polis memuru ve 4 sivil vatandaş hayatını kaybetmiş ve 30’dan fazla kişi yaralanmıştır.

Türkiye  Hükümeti’nin ve kardeş Türk halkının acısını en içten duygularımızla paylaşır, kederli ailelere başsağlığı dileriz. Olayda yaralanların da en hızlı şekilde iyileşmelerini temenni ederiz.

Paksitan bu terör saldırısını en güçlü şekilde kınakmata ve terörün her türlü şeklini ve tezahürünü kınadığını yinelmektedir. Her zamanki gibi, Pakistan, kardeş Türk halkı ile güçlü bir dayanışma  içindedir ve Türkiye’nin terör ile kararlı mücadeliesinde  başarılı olacağına, bu belayı katı suretle  yeneceğine  inanmaktadır .

English version

Pakistan strongly condemns terrorist attack in Istanbul

Islamabad, 7 June 2016:  We have learned with deep anguish and sadness about the terrorist attack in Istanbul's Beyazit district today. Reports indicate that 7 police officers and 4 civilians have lost their lives, while more than 30 people are injured.

We extend our heartfelt sympathies and condolences to the bereaved families and to the brotherly people and government of Turkey. We also wish the speediest recovery for the injured.


Pakistan condemns this terrorist act in the strongest terms and reiterates its condemnation of terrorism in all forms and manifestations. As always, Pakistan stands in strong solidarity with the fraternal people of Turkey and is sure in its belief that they will succeed in their resolute fight against terrorism and will defeat this scourge decisively.

No comments:

Post a Comment