Türkiye Cumhuriyeti Zafer Bayramı Dolayısıyla Mesaj 30 Ağustos 2019 - Message on the occasion of Victory Day of Republic of Turkey -

Pakistan Hükümeti ve halkı Türkiye’nin kardeş insanları ve hükümeti için Zafer Günü dolayısıyla sarsılmaz dayanışma ve kararlı destek hislerini ifade etmek ister. 

Bu gün tüm zorluklara karşı Türk milletinin kararlılığı ve dayanıklılığının yanı sıra bağımsızlığını ve özgürlüğünü korumak için gösterdiği kararlılığı simgelemektedir.  Türk milletinin sömürgeci ve emperyalist güçlere karşı verdiği onurlu bağımsızlık mücadelesi dünya üzerindeki milyonlarca kişiye esin kaynağı olmuştur ve bugün de böyle olmaya devam etmektedir.  

Türkiye ve Pakistan benzeri olmayan ve zamanla test edilmiş tarihi bir ilişkinin keyfini çıkarmaktadır.  Bu önemli günde, Pakistan hükümeti ve halkı Türkiye halkı ve hükümetiyle kurduğu ölümsüz kardeşlik bağlarını yeniden teyit eder ve barış ve refah dolu bir gelecek için birlikte durma kararlılıklarını yeniden belirtir.    


30 Ağustos 2019 
Ankara 

***********************************

The Government and the people of Pakistan would like to express their abiding solidarity and unwavering support for the brotherly people and the Government of Turkey on the occasion of the Victory Day. 

This day symbolizes the bravery, perseverance and resilience of the Turkish nation in the face of all odds, as well as its firm resolve to uphold its independence and freedom. The glorious struggle for independence of the Turkish nation against the forces of colonialism and imperialism, became a source of inspirations for millions across the world, and continues to remain so to this day. 

Turkey and Pakistan enjoy a historic relationship that is without parallel and which has withstood the test of times. On this auspicious occasion, the Government and the people of Pakistan reaffirm their eternal bonds of brotherhood with the people and the Government of Turkey and reiterate their resolve to continue to stand together for a peaceful and prosperous future.  

30 August 2019, Ankara 

No comments:

Post a Comment