İslamabad'da Erdoğan rüzgarı esiyor haberi

Pakistan’ın başkenti İslamabad’ın caddelerine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan sevgisi yansıdı.

Resmi temaslarda bulunmak üzere Pakistan’a gelen Erdoğan’ın resimleri başta kaldığı Serena Oteli ve çevresindeki caddelerde olmak üzere başkentin birçok caddesini süslüyor.
Otelin girişi ve çevresindeki caddeler de Başbakan Erdoğan’ın resimleriyle birlikte Pakistan Cumhurbaşkanı Asıf Ali Zerdari ve Başbakan Yusuf Rıza Gilani’nin de resimleri asıldı. Otelin hemen girişine aslına Erdoğan, Zerdari ve Gikani’nin dev portesi ise dikkat çekti.
Başbakan Erdoğan’ın ziyaretini değerlendiren Fazıl Hakimi isimli Pakistan vatandaşı iki ülke ilişkililerinin kardeşlik zemini üzerine kurulduğunu aktardı.
Hakimi ,“Bizim yakınlığımız, dostluğumuz çok eskiye dayanıyor. Dosttan ziyade kardeş ülkeleriz. Birbirine çok benzeyen halklarız. Erdoğan’a büyük bir memnuniyetle ‘hoş geldiniz’ diyorum” ifadesini kullandı.
Başbakan Erdoğan bugün öğleden sonra Pakistan Parlamentosu’nda Temsilciler Meclisi ile Senato’nun birleşik oturumunda konuşma yapacak.
Erdoğan’a Pakistan ziyaretinde eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik eşlik ediyor. Devam....
Haberlet.com

No comments:

Post a Comment